Prolife Zorgverzekeringen

Identiteit

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

Lachende jonge mensen

Wat wij geloven

Wij zien het leven als een wonder en een geschenk van God. Daarom verdient het leven zorg, aandacht en bescherming. Samen dragen wij verantwoordelijkheid voor het leven. Het leven van onszelf en dat van de ander.

Wat wij zien

Het menselijk leven lijkt pas waarde te hebben als het succesvol is. Als je gezond en knap bent en meer bijdraagt dan dat je kost, tel je pas mee. Het lijkt alsof het leven een recht is, in plaats van een geschenk. Tegelijkertijd zien veel mensen de waarde van elk leven. Dat drijft hen om met hart en ziel zorg te verlenen en dicht bij de ander te staan. En daar willen wij hen graag bij ondersteunen.

Wat wij beloven

Wij bieden een zorgverzekering die past bij uw principes en visie op het leven. Wij helpen u zorg te vinden die het beste bij u past: zowel reguliere, als christelijke zorg.

Wat ons uniek maakt

Wij hebben een christelijke visie op gezondheid, zorg en verzekeren. Onze medewerkers onderschrijven deze visie. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen wij u graag in uw persoonlijke situatie. Wij gebruiken onze positie om goede christelijke zorg beschikbaar te maken voor iedereen.